Tek Rent A Car

245 BEYGİR MOTORU VE YENİ VOLVO V40 CROSS COUNTRY

Dünyaca ünlü otomobil markası olan Volvo, yeni nesil 4x4 çekiş sistemli ve 245 beygir güce sahip Volvo V40 Cross Country modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Tam 300 Nm tork üretebilen yeni nesil Drive E5-T teknolojisini taşıyan 213 beygire sahip 2,0 litrelik 4x4 ve altı ileri otomatik vites seçeneği ve 245 beygir ve yaklaşık 350 Nm tork gücüne sahip yeni nesil dizel motoruyla Volvo V40 Cross Country, yarı otomatik 8 ileri şanzımanı sayesinde hem daha ekonomik bir sürüş sunuyor hem de düşük emisyon değerleri ile çevreye daha duyarlı bir motor sunuyor.

Kilometre başına 150 gram emisyon değerlerine sahip olan Volvo V40 Cross Country, aynı segmentte bulunan Audi Q3 TFSI Quattro, Mercedes-Benz B serisi ve BMW X1 xDrive20i xLine serisi araçlara kıyasla daha az emisyon değerleri taşımakta. Hem çevreci hem de ekonomik olan Volvo V40 Cross Country dış dizaynı ile de tüm bakışları üzerine toplayacak bir araç.

Geniş damarlı şık alaşım jantlar, keski ve modern dış tasarımı, farklı renk seçenekleri, son teknoloji ile geliştirilen ön panel ve elektronik board sistemi ile oldukça keyifli bir araba yeni Volvo V40 Cross Country. Önümüzdeki ay içerisinde galerilere yerini alacak olan Volvo V40 Cross Country, sınıfının tartışmasız en iddialı araçlarından biri olacak.